Zeer tevreden met mijn nieuwe Lichtkoepel

Zeer tevreden met mijn nieuwe Lichtkoepel

Vorig jaar had ik een Lichtkoepel gekocht bij dit bedrijf. Het hele jaar door heb ik er al veel plezier van. Ik heb totaal geen spijt gehad van het aanschaffen van zo’n ding. Zodra er een geplaatst is wat zo gedaan is door een vakman, heb je zoveel extra licht in je huis. Het scheelt echt enorm en in de zomer is het ook extra lekker. Afgelopen tijd zat ik erover na te denken om er nog een te kopen, maar dan voor op mijn slaapkamer. Wat betreft de kosten valt het reuze mee en als je het vergelijkt met ander bedrijven al helemaal. Wel zit ik eraan te denken om op mijn slaapkamer een ronde te nemen in plaatst van een vierkanten koepel. Ik ben er nog niet helemaal uit wanneer ik het ga doen, maar het zit er zeker aan te komen.

Het onderhoud van een koepel.

Wat betreft het bestellen van een Lichtkoepel is het een eenvoudig en zeer betrouwbaar. Het is hartstikke veilig en zodra je er een besteld heb je hem binnen twee dagen al binnen. Met dank aan dit bedrijf wat een groot compliment verdiend, heb ik meer lichtinval. Het ziet er een stuk gezelliger uit en hoef er niks voor te doen. Het onderhoud valt hartstikke mee, want ik hoef er alleen af en toe een doekje over te halen. Wel doe ik soms als het mooi weer is even vanaf buitenaf lekker sop eroverheen.

Megatube

 

Reageren is niet mogelijk.