Weten jullie wat financial lease precies inhoudt?

Weten jullie wat financial lease precies inhoudt?

Financial leaseBinnen mijn netwerk hoor ik dat er steeds vaker mensen aan financial lease doen. Omdat ik hier toch nieuwsgierig naar was, heb ik onderzoek gedaan. Wat ik gevonden had, wil ik dan ook graag met jullie delen. Wanneer je dit doet, lease je jongere gebruikte bedrijfsauto’s. Een firma dat ondernemers voorziet in deze behoefte is Finalease. Zij beschikken over een ruim assortiment in tweedehandse auto’s Voordeel aan dit bedrijf is, dat je zelf de looptijd kunt bepalen. Verder heb je ook de optie de auto of bus in te ruilen of te werken met slottermijnen. Er wordt van te voren een maandbedrag afgesproken en hier komen dan ook geen verdere kosten bij. Als ondernemer is dat natuurlijk een goede zaak, omdat je zo precies in kunt schatten wat je per maand kwijt bent.

Finalease

Duidelijke afspraken

BestelwagenZo kan ik me goed voorstellen dat het misleidend kan zijn indien je van te voren een goede prijs ziet om te leasen en dat daar dan nog extra kosten bijkomen. Hier zit je als ondernemer natuurlijk niet op te wachten. Dit is dan ook de reden waarom ik jullie finalease.nl als tip mee geef. De prijzen die hier berekend worden kloppen op de cent na en blijven dat ook. Je krijgt vooraf dan ook 100% transparantie in wat het allemaal gaat kosten, ideaal dus dat financial lease. Je kunt hun locatie in Stadskanaal natuurlijk ook bezoeken voor een inleidend gesprek. De verdere contactgegevens staan op de website. Indien je nog vragen aan mij hebt over dit artikel, dan weet jij inmiddels wat je moet doen.

Reageren is niet mogelijk.