Tip: Maxilia

Tip: Maxilia

Afgelopen maand heeft Maxilia mij enorm geholpen. Mijn basketbalteam heeft namelijk de beker gewonnen. Dit is een hele prestatie, en we zijn nu gepromoveerd naar de eerste klasse. Hiervoor wilde ik het team belonen met een bidon waar het logo van de club op staat. Het basketbalteam is dan ook voor dit seizoen uitgeput en hebben hard hun best gedaan.

Internetbidons bedrukken

Op internet zocht ik naar verschillende bedrijven die mij konden helpen met wat ik zocht. Uiteindelijk zijn er veel bedrijven die hetzelfde bieden. Hiervan wilde ik een selectie maken, zodat ik kon zien welke bedrijven mij als beste konden helpen. Uiteindelijk kwam Maxilia als beste uit het onderzoekje. Zij hebben namelijk de beste prijs- en kwaliteitsverhouding. Ook hebben ze een uitstekende service waar je gebruik van kunt maken. Overigens worden de bidons ook nog eens snel geleverd. Geweldig bedrijf! Hier kreeg ik het gevoel dat ik echt wat terug kreeg voor mijn geld. Toch had ik nog wat vragen over de bidons. Daarom heb ik besloten om een van de medewerkers van het bedrijf te bellen, zodat ze mij verder kunnen helpen.

Contactplastic bekers bedrukken

De telefoon werd vriendelijk opgenomen door een van de medewerkers.Ik werd gedurende het gesprek netjes te woord gestaan, en mijn vragen werden zorgvuldig beantwoord. Ook veel kennissen hadden al eens eerder gewerkt met dit bedrijf, en waren hier zeer positief over. Dit gaf mij meer vertrouwen en maakte mijn keuze makkelijker.Ik wist het al zeker. Hier ga ik mijn opdracht laten doen!

 

Reageren is niet mogelijk.