Kijk eens op de website van: Piant, voor uw stansen, laseren en snijden!

Kijk eens op de website van: Piant, voor uw stansen, laseren en snijden!

piant laserenMijn jongere broer is pas geleden begonnen met ondernemen en hij heeft erg veel gehad aan Piant, voor uw stansen, laseren en snijden. Dit bedrijf heeft er namelijk voor gezorgd dat zijn bedrijfsnaam goed zichtbaar is op het pand. Mijn broer heeft een prachtig pand op een hele goede locatie. Zijn pand is namelijk gelegen aan een hele drukke weg. Op deze manier is reclame maken natuurlijk erg makkelijk. Je kunt hierdoor al snel veel klanten binnenhalen en dit wilde mijn broertje ook.

Door middel van een groot bord op zijn pand hoopte hij dat veel mensen zijn kantoor zouden zien. Hij kon dit natuurlijk niet zelf maken en daarom vroeg hij mij om advies. Ik kende gelukkig nog wel een bedrijf dat dit voor hem kon maken. Ik had namelijk veel positiefs gehoord over Piant, voor uw stansen, laseren en snijden. Dit bedrijf kan namelijk een prachtig design voor je maken en door middel van stansen, laseren en snijden kunnen ze het ook maken. Dit leek mijn broertje wel wat en daarom nam hij contact met het bedrijf op.

laseren piantHandige reclame!piant stansen

Mijn broertje maakte een afspraak en al snel kwam Piant met een mooi design. Dit zag mijn broertje wel zitten en daarom liet hij dit maken. Voor een mooie prijs kreeg hij een net zo’n mooie bord met zijn logo en bedrijfsnaam erop. Het bord is duidelijk zichtbaar vanaf de drukke weg en daarom is dit een goede manier van reclame maken.

Reageren is niet mogelijk.