Je hebt het verschil zelf in de hand met de Remeha Calenta ketel

Je hebt het verschil zelf in de hand met de Remeha Calenta ketel

Je hebt het verschil zelf in de hand met de Remeha Calenta ketel

Als je op zoek bent naar een goede cv ketel, dan zou ik me echt eens gaan verdiepen in de Remeha CalentaHolland warmte. Ik kan deze ketel echt van harte aanbevelen, ik maak er zelf al een tijdje gebruik van en ben er echt meer dan tevreden over. Ongeveer een half jaar geleden liet ik ‘m door het bedrijf Holland Warmte installeren, en dat was duidelijk de goede keuze. Toegegeven, ik was er naartoe getrokken vanwege de korting die ik via dit bedrijf kreeg. Vanwege de innovatie award van dit jaar was er een prettige korting te verkrijgen. Bovendien is de Remeha Calenta een van de zuinigste ketels die er bestaan en dus heb je die korting niet alleen concreet, bij de aanschaf van het apparaat, maar ook al die jaren in het gebruik ervan. Moet je eens nagaan wat een ketel als dit je per jaar kan besparen, het is echt ongelooflijk! Wat een verschil het kan maken, als je jezelf en je huis omgeeft met zuinige apparaten, daar doe je niet alleen het milieu maar ook je eigen portemonnee echt veel plezier mee. Sinds ik in dit nieuwe huis woon ben ik me veel bewuster van de keuzes die je hierin zelf kunt maken, op de een of andere manier verdiep ik me er nu pas in, misschien omdat ik eindelijk begrepen heb wat een verschil het kan maken – en dat je dit verschil zelf in de hand hebt.

Reageren is niet mogelijk.