Ik zit veiliger dankzij deze slotenmaker Utrecht

Ik zit veiliger dankzij deze slotenmaker Utrecht

Ik zit veiliger dankzij deze slotenmaker Utrecht

 

Het gebeurt niet iedereen, maar meer mensen dan je misschien zou bevroeden. Zo’n 250 keer per dag wordt er in Nederland namelijk ingebroken, en ikzelf vind dat echt een schrikbarend hoog aantal. Op zekere dag was ikzelf een van die 250 en ik heb het geweten ook. Ik woon midden in de stad en toen op de avond van het voetbal in de lente van dit jaar Nederland een belangrijke wedstrijd speelde, en ik en mijn huisgenoten allemaal op straat of in de kroeg waren, sloegen de dieven toe in ons huis. Het verbijsterde mij nogal, moet ik zeggen, de brutaliteit van de actie, want het moet in een korte tijdspanne zijn gebeurd. Ik woon midden in de stad en had dan ook nooit verwacht dat er mensen zouden zijn die het zouden wagen het dak op te gaan – let wel: we wonen hier op vier hoog – om in te breken in een studentenhuis. Het gaf me nadien echt een onveilig gevoel, zeker gezien het persoonlijke ook dat mij ontvreemd is, en een gelukkige samenloop van omstandigheden heeft ertoe geleid dat ik een maand geleden de sleutels van mijn nieuwe huis ontving. Direct heb ik geregeld dat mijn huisbaas op zoek ging naar een slotenmaker Utrecht die de woning wilde voorzien van extra sloten. Deze slotenmaker Utrecht heeft er een flinke klus aan gehad, want ook alle ramen en dergelijke zijn voorzien van een extra slot. Toch ben ik erg blij dat mijn huurbaas zich zo welwillend heeft getoond en voor dit huis een slotenmaker Utrecht heeft gezocht die het huis een stuk veiliger maakte.

Reageren is niet mogelijk.