Een schoon alternatief met automatten

Een schoon alternatief met automatten

Ik heb een groots plan uitgedacht, waar ik enorm zin in heb ook. Over enkele maanden laat ik alles van mijn leven achter me en ga ik er vandoor met mijn bus. Sinds kort heb ik een oud busje aangeschaft, een heel mooie Volkswagen T3 waar ik nu al dol op ben. Het rijden in dit busje is nu al heel fijn, ik heb ‘m al meerdere keren uitgeprobeerd. Ik ben van plan met dit busje door heel Europa te gaan reizen en dan van plek tot plek te gaan werken, gewoon vrij te zijn en maar te zien wat het leven mij brengt. Er is echter nog wel wat werk aan het opknappen van het busje en enkele van de dingen die in het kader daarvan zocht waren goede automatten voor zowel de bestuurder als de bijrijder. Ik vind het namelijk nuttig niet al teveel troep te maken in het busje waar ik immers ook in ga leven. Alle modder of andere dingen die ik aan mijn schoenen mee sleep het busje in blijven daar en je hebt er een enorm werk aan om dit alles schoon te maken. Pak je het echter anders aan en bestel je automatten voor in je auto, dan ben je een stuk schoner bezig natuurlijk. Bovendien is het niet alleen voor de praktische zaken, maar natuurlijk ook voor het behoud van je auto. Toegegeven, dit is geen nieuwe auto en ik denk niet dat er veel kopers na mij direct op zullen letten, maar het zonder automatten al vies genoeg en dus kan ik best een schoner alternatief bieden natuurlijk.

 

Reageren is niet mogelijk.