Direct aan de slag met het hout van Pontmeyer

Direct aan de slag met het hout van Pontmeyer

Direct aan de slag met het hout van Pontmeyer

images
Nu ik eenmaal druk aan het klussen ben, leer ik steeds meer en meer partijen kennen waar ik voorheen nooit een weet van heb gehad. Zo is daar Pontmeyer, het bedrijf in bouwmaterialen en hout. Ze hebben een stuk of vijftig bouwmarkten door het hele land staan, die in feite fungeren als hun magazijnen. Zodra ik iets van het internet bestelde bij Pontmeyer kon ik het daar zelf ophalen. Dat is handig, want dan staat het allemaal al helemaal voor je klaar, bijeen verzameld en wel. Ook kun je gebruik maken van de bezorgservice van Pontmeyer, wat erg handig is als het om bijvoorbeeld een grote partij hout gaat, zoals in mijn geval. Ik wilde een vloer leggen van het hout dat ik bij Pontmeyer had zien staan en zag al voor me dat ik dan tig keer op en neer moest rijden om al die grote planken bij me thuis moest krijgen – zeker niet praktisch. Ik heb er dus voor gekozen het te laten bezorgen bij mij thuis en die keuze bleek echt ‘n goede te zijn geweest. Ze kwamen het afleveren en we konden het direct door naar binnen verhuizen, waarna ik er direct mee aan de slag ben gegaan.

Reageren is niet mogelijk.