Dankzij een Cursus Excel Gevorderden weet ik me weer helemaal wegwijs te maken in Excel!

Dankzij een Cursus Excel Gevorderden weet ik me weer helemaal wegwijs te maken in Excel!

Voor een nieuwe baan moest ik ineens erg veel met Excel werken. Alhoewel ik altijd had gedacht dat dit een makkelijk programma was om mee te werken, viel het in werkelijkheid toch wel tegen. Daarom heb ik in overleg met mijn nieuwe baas een Cursus Excel Gevorderden gevolgd bij Bakker Computer Opleidingen

Handige e-learning modules

Tijdens mijn studie en op de middelbare school heb ik al eens met Excel gewerkt, maar verder dan tabelletjes maken en grafiekjes plotten kwam het eigenlijk vaak niet. Bij mijn vorige baan heb ik nooit met dit programma hoeven te werken, dus het was wel even slikken toen ik bij mijn nieuwe (huidige) baan ineens op dagelijkse basis veel met Excel bezig moest zijn! Ik was in het begin nogal eigenwijs en dacht ik dat ik met een aantal YouTube-filmpjes alles onder de knie kon krijgen, maar deze methode bleek niet erg efficiënt. Daarom heb ik aan mijn leidinggevende gevraagd of er misschien budget en tijd vrijgemaakt kon worden om een Cursus Excel Gevorderden te volgen. Gelukkig vond hij dit een goed idee en heb ik me gelijk aangemeld bij Bakker Computer Opleidingen. Je kunt hier namelijk op maat gesneden E-learning modules krijgen en dat vond ik wel zo fijn. Zo kon ik iedere week een aantal uur onder werktijd aan deze cursus werken en werd de inhoud van deze cursus aangepast op wat ik moest kennen voor mijn werk. Inmiddels heb ik de cursus afgerond en snap ik nu veel beter wat ik aan het doen ben in Excel!

Reageren is niet mogelijk.