AVO Speeltoestellen levert topkwaliteit

AVO Speeltoestellen levert topkwaliteit

In mijn kindertijd waren er geen videospelletjes. Alle kinderen speelde altijd buiten of het nou slecht of goed weer was. Wij hadden vroeger namelijk niks anders. We konden binnen natuurlijk ook bordspelletjes doen. Maar buiten voetballen of in de klimrekken was natuurlijk veel leuker. Zo zag ik laatst een zelfde speeltoestel als dat er bij mij vroeger in de buurt stond. Ik was dan ook erg benieuwd en ging eens kijken van welk merk dat was.

Toen ik eenmaal dichterbij stond, zag ik dat het AVO Speeltoestellen waren. Zelf had ik hier nog nooit van gehoord. Dus toen ik eenmaal thuis kwam heb ik ze eens opgezocht. Ik moet zeggen dat het mij beviel wat ik zag. Het eerste wat mij op viel was dat zij sinds 1976 werkzaam zijn. Grote kans dus dat ik ooit eens gespeeld heb op een toestel van hun.

Voor sportverenigingen heel interessant

Zij leveren natuurlijk veel van hun AVO Speeltoestellen aan zakelijke afnemers zoals een sportvereniging. Zo zag ik op avospeeltoestellen.eu dat ze veel keuze hebben. Je moet natuurlijk als eerst kijken of er ruimte voor is. Vaak neemt zo’n speeltoestel behoorlijk veel ruimte in. Een van de services van deze firma is dat er iemand kan langs komen om de boel in te schatten. Hij komt vervolgens met enkele voorstellen en zo kun je kijken wat er mogelijk.

Heb jij eenmaal een passend product gevonden dan kun je het eenvoudig afhandelen met hun. Wat overigens ook interessant is om te weten is dan alle toestellen voorzien zijn van het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen (WAS). Hiermee wordt de veiligheid dus altijd gegarandeerd.

Reageren is niet mogelijk.