Arctic Secrets; Het game pc & game computer valhalla!

Arctic Secrets; Het game pc & game computer valhalla!

Ben je op zoek naar de beste game pc en wil je deze graag volledig zelf samenstellen? Dan ben je bij Arctic Secrets in de zevende hemel terecht gekomen. Bij Arctic Secrets kun je zelf je game computer van top tot teen helemaal zelf samenstellen. Dit alles via de unieke en gebruiksvriendelijke game pc Builder op http://www.arcticsecrets.nl/. Deze Game PC Builder is de meest uitgebreide Game PC Builder van Nederland, met legio componenten en personalisatieopties creëer je de game pc van jouw dromen. Wil je eventueel een component welke niet in onze game pc builder wordt aangeboden? Vraag het ons dan via de telefoon, live-chat of e-mail en wij zorgen ervoor dat je dit component toch in je Game PC krijgt!

 

game-pcArctic Secrets maakt gebruik van high-end componenten tegen een eerlijke prijs. Waar andere aanbieders hun marges hetzelfde houden wanneer je duurdere componenten selecteert, laten wij onze marges zakken naarmate het component duurder wordt. In de configuratie worden de kortingen achter elk component vermeld en je kunt dus meteen zien welke kortingen je krijgt. Hierdoor zijn wij niet alleen de beste maatwerk game pc bouwers, maar op dit moment ook de goedkoopste partij in de Benelux. Naast het samenstellen van de hardware kun je bij ons ook terecht voor het laten bedrukken van je behuizing, het upgraden van je huidige game pc en bieden wij levenslang ondersteuning voor elke game pc die bij ons wordt besteld.

 

game-pc-kopenWanneer je geen ervaring hebt in het samenstellen van een game pc hebben we bij Arctic Secrets ook standaard modellen beschikbaar. Ondanks de vele opties en verschillende configuraties hebben we ons best gedaan om de meest gangbare samentellingen voor jou op een rij te zetten.

Op de pagina “onze modellen” presenteren wij een diversiteit aan samenstellingen . Zo zijn er modellen van minder dan €400,- tot modellen van wel €8.000,-.

Reageren is niet mogelijk.